Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кубайчук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Кубайчук О. О. 
Тіньова економіка у соціально-економічній сфері [Електронний ресурс] / О. О. Кубайчук, А. С. Петрова, В. О. Ткач // Економіка і управління. - 2011. - № 2. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2011_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 570.179 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кубайчук О. 
Асимптотика оцінки для баєсового порогу [Електронний ресурс] / О. Кубайчук // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Математика. Механіка. - 2008. - Вип. 19-20. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKNU_Mat_2008_19-20_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.458 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кубайчук О. О. 
Моделювання економічних залежностей в MS EXCEL за емпіричними даними з використанням покрокових алгоритмів [Електронний ресурс] / О. О. Кубайчук // Наукові праці МАУП. - 2014. - Вип. 43. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npmaup_2014_4_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 338.569 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кубайчук О. О. 
Оптимізація управління методом виділення сильно зв’язних компонентів на графах [Електронний ресурс] / О. О. Кубайчук, С. А. Теренчук, Б. М. Єременко // Техніка будівництва. - 2008. - № 21. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tb_2008_21_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 413.285 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Роман Т. О. 
Моделювання процесу сушіння ніжок печериці [Електронний ресурс] / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, О. О. Кубайчук, Н. І. Вовкодав // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.151 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Носенко Т. Т. 
Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком [Електронний ресурс] / Т. Т. Носенко, В. І. Бабенко, В. О. Бахмач, О. О. Кубайчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 185-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_21
З метою оптимізації рецептури майонезних емульсій з використанням рідкого яєчного білка розроблено спеціальний метод визначення їх стійкості. Зважаючи на поверхнево-активні властивості рідкого яєчного білка та відсутність у його складі холестерину, виникає потреба розроблення рецептур майонезних соусів на основі рідких олій різного жирнокислотного складу з використанням рідкого яєчного білка як емульгатора. Розроблено спеціальний метод визначення стійкості емульсії для майонезних емульсій на основі рідких олій різного жирнокислотного складу з рідким яєчним білком, що передбачає центрифугування зразка майонезної емульсії у пробірці протягом 5 хв за 3000 хв<^>-1 за температури <$E25~symbol Р roman C> та витримування в термостаті 10 хв за <$E55~symbol Р roman C> і подальшого центрифугування 5 хв. Оптимізовано рецептуру майонезних продуктів з використанням рідкого яєчного білка за показником стійкості готової емульсії, визначеного за допомогою розробленого спеціального методу. Одержана математична модель може бути використана технологами на виробництві у разі модифікацій вмісту компонентів у технології майонезів. Досліджено синергізм дії емульгаторів у високожирних емульсіях: яєчного білка та гірчичного порошку, що проявляється у підвищенні стійкості емульсії. Розроблені майонезні продукти з яєчним білком досліджено за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Встановлено, що зразки мають високі показники якості, не містять холестерину. Використання запропонованих рецептур та їх оптимізація надає змогу розширити асортимент продукції та забезпечить споживачів якісним вітчизняним продуктом. Розроблені майонези можуть бути використані для безпосереднього вживання в їжу як приправа до салатів і різних страв у домашній кулінарії та на підприємствах ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 383.135 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Кубайчук О. О. 
Особливості застосування алгоритму АСО до деяких задач криптоаналізу [Електронний ресурс] / О. О. Кубайчук // Наукоємні технології. - 2023. - № 2. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nt_2023_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 453.139 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського